Beschreibung

Këtu keni gjithçka që ju nevojitet të dini për iPhone, në një format praktik dixhital. Njihuni me iPhone dhe eksploroni të gjitha gjërat e mahnitshme që mund të bëjë, si dhe si t'i bëni ato. Ky është udhëzuesi përfundimtar për të marrë maksimumin nga telefoni juaj i ri iPhone, direkt nga Apple. Udhëzuesi i përdorimit i iPhone është pjesë thelbësore e çdo biblioteke të iBooks.

Kundenbewertungen

Durchschnittlich

Keine Bewertung

Kundenrezensionen

Kein Eintrag