iPhone Screenshots

iPad Screenshots

Beschreibung

BULETIN është gazeta juaj personale. Plot me ngjarje, foto dhe video të çdo lloji, është vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe gjithë bota.
BULETIN është gazeta juaj e personalizuar, plot me ARTIKUJ , TEMA, dhe PUBLIKUES të ndryshem.
Eshtë vendi ideal për t’ju mbajtur të informuar me gjithë ngjarjet nga vendi dhe bota. Tani eshtë e lehtë për të grumbulluar dhe seleksionuar TEMAT dhe PUBLIKUESTIT që janë në interesin tuaj.
Si fillim, zgjidhni disa interesa/tema dhe BULETIN krijon gazetën tuaj personale. Mund të shtoni apo të gjeni tema të reja, ose kërkoni botime ose ngjarje interesante sipas interesave tuaja.
Lexoni publikime të rëndësishme në të përditshmet si: Panorama, Mapo, Gazeta Tema, Gazeta Express, Top –Channel, e shumë të tjera. Në BULETIN ju mund të gjeni çdo informacion me një lëvizje të vetme të dorës.
MBANI MEND :
Ruajini ngjarjet që keni seleksionuar duke përdorur butonin /ikonën “ruaj” dhe grumbullojini ato në arkivën tuaj të të preferuarave - një mënyrë kjo e përkryer për të renditur artikujt sipas dëshirave tuaja. Ju mund t’i shihni artikujt e përzgjedhur në Artikujt e Preferuar.
BULETIN mund të zbritet TANI dhe FALAS
Nëqoftëse keni probleme teknike ose pyetje, ju lutemi na kontaktoni në info@buletin.al.

Neue Funktionen von Version 2.1.1

- ju tani mund te bllokoni publikues ose te fshini artikuj
- të shikoni listën e publikuesve të bllokuar
- rregullime të vogla
- përmirsime në performancë
--------------------------------------------------
- you can mute the providers or delete an article
- you can see the list of the muted providers
- bug fixes
- performance improvements

Anbieter

Name

Buletin Shpk

Informationen

Entwickler

Kategorien

Version

2.1.1

Größe

49,6 MB

Game Center

Nein

VPP Device Licensing

Ja

Bewertung

Freigabe 12+ für Folgendes:
Selten/schwach ausgeprägt: realistisch dargestellte Gewalt

Kompatibilität

iOS 9.0 oder neuer

Geräte

iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2. Generation), iPad 2 (Wi-Fi), iPad 2 (3G), iPad (3. Generation) (Wi-Fi), iPad (3. Generation) (4G), iPad (4. Generation) (Wi-Fi), iPad (4. Generation) (4G), iPad (5. Generation) Wi-Fi, iPad (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad (6. Generation) Wi-Fi, iPad (6. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro, iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 Zoll), iPad Pro (9,7 Zoll) (Cellular), iPad Pro (12,9", 2. Generation), iPad Pro (12,9", 2. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (10,5"), iPad Pro (10,5") Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (11"), iPad Pro (11") Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12,9", 3. Generation), iPad Pro (12,9", 3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air (Cellular), iPad Air 2, iPad Air 2 (Cellular), iPad Air (3. Generation), iPad Air (3. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (Wi-Fi), iPad mini (4G), iPad mini Retina, iPad mini Retina (Cellular), iPad mini 3, iPad mini 3 (Cellular), iPad mini 4, iPad mini 4 (Cellular), iPad mini (5. Generation), iPad mini (5. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad (7. Generation) Wi-Fi, iPad Pro 11" (2. Generation), iPad Pro 11" (2. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9" (4. Generation), iPad Pro 12,9" (4. Generation) Wi-Fi + Cellular, iPod (5. Generation), iPod touch (6. Generation), iPod touch (7. Generation)

Sprachen

Englisch

Kundenbewertungen

Aktuelle Version

Keine Bewertung

Alle Versionen

Keine Bewertung

Kundenrezensionen

Kein Eintrag